JAK SE DOSTAT KE SVÉMU ÚČTU A VAŠE ELEKTRONICKÁ BALITA KARTA?

4. červenec 2024

Naši webovou stránku, jsme již před nějakou dobou provázali i s pokladním systémem restaurace BALITA. Nyní jsme se dostali ještě dál, protože jsem se vydali do nového století a tak již není třeba neustále hledat, či nosit u sebe Vaši BALITA KARTU!! Přihlásíte-li se ke svému účtu, tak v levém horním rohu naleznete číslo Vaší karty a když na něj kliknete, tak se objeví i QR kód a opět číslo Vaší BALITA KARTY. Tento QR kód umí náš pokladní systém přečíst, popřípadě stačí naší obsluze jen ukázat číslo Vaší BALITA KARTY a ona již správně přiřadí Vaši útratu k Vašemu účtu. V naší webové aplikaci naleznete zde spoustu nových, ale i známých informací, ale hlavně si zde můžete objednat a dokonce i zaplatit jídla a nápoje z našeho sortimentu, jelikož tento web je vybaven i bezpečnou platební branou. Co je však na tomto webu skvělé, je to, že se registrovaní členové BALITA KLUBU, mohou přihlásit ke svým účtům, kde se následně mohou podívat na své útraty z posledního období v restauraci BALITA, samozřejmostí jsou nižší ceny, ale hlavně zde naleznou i nabídky, které nečlenové na tomto webu vůbec nevidí! No a jako překvapení, naleznou členové BALITA KLUBU na svých účtech i nějaké ty BALITA GROŠE, které získali za své útraty v restauraci BALITA a nyní je mohou použít na nákupy na tomto webu a to nejen na webu, ale i přímo u stolu v restauraci!! Stačí totiž načíst QR kód umístěný na každém stole, přihlásit se ke svému účtu, rovnou si objednat jídlo a nápoje přímo od stolu a pokud máte na účtu BALITA GROŠE, tak můžete tuto objednávku těmito BALITA GROŠI ihned i zaplatit a kdyby jich bylo málo, tak zbytek pak uhradíte při placení účtu. Výhodou tohoto objednávání je to, že nemusíte čekat na obsluhu ani na jídelní a nápojové lístky, rovnou si objednáte a obsluha už objednávku jen přinese. BALITA GROŠE získáváte na svůj účet svými útratami, kdy za každou utracenou 1,- Kč dostanete 1 BALITA GROŠ na účet!

      Ale teď to nejdůležitější! Jak se členové BALITA KLUBU dostanou ke svým účtům? Je to jednoduché! Musíte znát emailovou adresu, kterou jste uvedli při registraci do BALITA KLUBU! Je to ta, na kterou Vám zasíláme občas nějaké nabídky. Pokud jste svou emailovou adresu z jakéhokoliv důvodu přestali používat, či jste jednoduše zapomněli, jakou emailovou adresu jste do registrace uvedli, pak Vám pomůžeme! Stačí jen napsat na info@balita.cz, kde uvedete své jméno, a datum narození, číslo BALITA KARTY (pokud jej víte) novou emailovou adresu, kterou v současné době používáte a my Vám napíšeme znění té původní emailové adresy, popřípadě vše upravíme, tak, aby jste se do svého účtu dostali.

      Pokud tedy víte svou emailovou adresu, pak tedy vzhůru k přihlášení! V horním menu najedete na menu UŽIVATEL a položku rozkliknete. Kliknete na PŘIHLÁŠENÍ a objeví se Vám přihlašovací formulář. Můžete vyplnit email, ale neznáte heslo, takže na přihlašovacím formuláři kliknete ZAPOMĚLI JSTE HESLO? a otevře se Vám další formulář, kam napíšete emailovou adresu (přesně tu kterou jste použili při registraci) a na tuto adresu Vám přijde email z pokyny jak nastavit nové heslo. No a pak se můžete již přihlásit, protože budete znát emailovou adresu i heslo! Tak vzhůru do toho!!! Po přihlášení si můžete zkontrolovat Vaše údaje, případně je upravit, můžete se podívat na Vaše útraty i na stav Vašich BALITA GROŠŮ

     No a kdyby přece jen něco nefungovalo, tak nám napište na info@balita.cz a společně to zkusíme vyřešit!

Pevně tedy doufáme, že se Vám webová aplikace líbí, ale hlavně, že Vám bude sloužit k co největší spokojenosti!

Váš BALITA KLUB .....když chcete něco navíc!