SvĂÄŤková na smetanÄ›, hovÄ›zĂ maso SOUS VIDE, houskovĂ© knedlĂky
klenot české kuchyně - zeleninová omáčka se spoustou smetany, hovězà maso SOUS VIDE
VepĹ™ová krkovice sous-vide, podávaná s dušenĂ˝m kysanĂ˝m zelĂm a houskovĂ˝m knedlĂkem
velká porce klasickĂ©ho moravskĂ©ho jĂdla, kterĂ© Vám bude urÄŤitÄ› chutnat, vylepšenĂ© o speciálnĂ Ăşpravu masa metodou sous vide
Ďábelsky marinovaná vepřová krkovice
stálice našich jĂdelnĂch lĂstkĹŻ po desetiletĂ - prověřená marináda z 14 druhĹŻ koĹ™enĂ a vajec, pĹ™ĂjemnÄ› pĹ™ekvapĂ kaĹľdĂ©ho
Flák vepřové kotlety s pepřovou omáčkou
namarinovali jsme pořádný flák masa, připravili na grilu a podáváme s pepřovou omáčkou!
Roláda z vepřové kýty, plněná šťavnatou fášà z mletého vepřového masa, smažené cibulky a papriky
Pečlivě naplněná, zamotaná a poté pomalu pečená vepřová roláda
PĹ™ĂrodnĂ kuĹ™ecĂ steak sous-vide podávanĂ˝ s omáčkou z masovĂ©ho vĂ˝peku
naložená kuřecà prsa, upravená metodou sous-vide
KuĹ™ecà špĂz s klobásou a slaninou podávanĂ˝ s omáčkou z masovĂ©ho vĂ˝peku
KuĹ™ecà špĂz z kuĹ™ecĂch prsou s plátky klobásky a slaniny
ZapeÄŤenĂ© gnocchi s kuĹ™ecĂm masem, zeleninou smetanou a sĂ˝rem
Kuřecà prsa, mrkev a žlutá mrkev, brokolice, mini kukuřice, hrachové lusky, smetana a mozzarella
PeÄŤenĂ© brambory podávanĂ© s pikantnĂ masovou smÄ›sĂ
cca 300 g peÄŤenĂ˝ch brambor s pikantnĂ masovou smÄ›sà – zajĂmavá kombinace pro labuĹľnĂky
Losos na másle sous-vide podávaný s teplou zeleninou a pečenými bramborami
Losos s kĹŻĹľĂ, máslo, teplá zelenina, peÄŤenĂ© brambory
Smažené kuřecà stripsy
kuĹ™ecĂ prsa, obalovacĂ smÄ›s ze strouhanky a kukuĹ™iÄŤnĂ˝ch lupĂnkĹŻ
Smažené kuřecà kousky v bramborovém těstě
kuĹ™ecĂ prsĂÄŤka, bramborovĂ© tÄ›stĂÄŤko
Smažený sýr eidam v žitné placce
sýr eidam, žitná placka
SmaĹľenĂ˝ hermelĂn se šunkou v ĹľitnĂ© placce
hermelĂn, Ĺľitná placka
Smažená kuřecà křidélka HOT & SPICY
kuĹ™ecĂ kĹ™idĂ©lka, koĹ™enĂ, smÄ›s mouky, škrobu a koĹ™enĂ na obalenĂ
36 hodin pečené vepřové koleno
podávanĂ© s redukovanĂ˝m vĂ˝pekem hořčicĂ, kĹ™enem, okurkami a chlebem
Pomalu pečené masité vepřové žebro
podávanĂ© s redukovanĂ˝m vĂ˝pekem, hořčicĂ, kĹ™enem, okurkami a chlebem